Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για μετακίνηση 6!
Gossip Cam

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για μετακίνηση 6!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μπορεί να ζουν σαν παντρεμένοι όπως πρόσφατα αποκάλυψε η ηθοποιός όμως σπάνια τους βλέπει κανείς μαζί σε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση. 

Πόσο δε μάλλον τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω lockdown. Ευτυχώς, όμως ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του από το σπίτι όπου συζεί στο κέντρο της Αθήνας.

Η ηθοποιός και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και κριτής του YFSF εθεάθησαν να απολαμβάνουν την πρωινή τους βόλτα στο Ζάππειο.

Εκείνη, ντυμένη αθλητικά και σε πολύ καλή φόρμα και εκείνος με casual ντύσιμο και κρατώντας στο χέρι έναν καφέ, έδειξαν να απολαμβάνουν τον πρωινό περίπατό τους. Μάλιστα καθώς περπατούσαν συνάντησαν έναν γνωστό τους με τον χαριτωμένο σκύλο του και συνομίλησαν για λίγο μαζί του.

Είναι γνωστό ότι η Τόνια Σωτηροπούλου έχει λατρεία για τα κατοικίδια και όσο περνάει από το χέρι της, συμμετέχει με κάθε ευκαιρία σε κάθε καμπάνια για την προστασία των ζώων.

Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδοποιός είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και τον τελευταίο χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε μία ανάγκη τους να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα πιο κάτω. Όμως, όπως και οι δύο τονίζουν σε συνεντεύξεις τους, δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν καθώς από κοινού πιστεύουν πως δεν διαφέρει σε τίποτα η ζωή τους από αυτή ενός παντρεμένου ζευγαριού.

Δείτε φωτογραφίες τους από την πρόσφατη σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved