Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι! Δείτε τους να επιβλέπουν τις εργασίες!
Gossip Cam

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι! Δείτε τους να επιβλέπουν τις εργασίες!

Σε μία νέα επένδυση έχουν προχωρήσει εδώ και λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος οι οποίοι μάλιστα εθεάθησαν ένα πρωινό να επιβλέπουν τις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου τους σπιτιού

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα σε μία ήσυχη γειτονιά στην Κηφισιά. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της εδώ και καιρό ήθελαν να επενδύσουν σε ακίνητο και τελικά πρόσφατα, μετά από επισταμένη έρευνα αγοράς βρήκαν αυτό που αναζητούσαν.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου δύο με τρεις μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα πρωινό την Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της να βρίσκονται στην οικοδομή και να επιβλέπουν τις εργασίες που γίνονται για την ολοκλήρωση του διαμερίσματος που έχει για κυρίαρχα στοιχεία το μάρμαρο και την πέτρα ενώ το design του είναι πολύ μοντέρνο.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για αρκετή ώρα με τους υπεύθυνους της οικοδομής παρουσία πάντα του Ματέο Παντζόπουλου και μάλιστα περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού για να σιγουρευτούν πως όλα πάνε ρολόι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι αλλά και την επίσκεψη του ζευγαριού σε αυτό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved