Η βόλτα του... Δρομέα Πάνου Μουζουράκη και οι τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του!
Gossip Cam

Η βόλτα του... Δρομέα Πάνου Μουζουράκη και οι τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του!

Μία από τις πιο ήρεμες και δημιουργικές περιόδους της ζωής του βιώνει ο Πάνος Μουζουράκης έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη σου Τζίνα Βαρελά.

Ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής και κριτής στο The Voice αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα. Έχοντας πέσει... θύμα του κορονοϊού μιας και η πανδημία περιορίζει τα αεροπορικά ταξίδια, ο Πάνος Μουζουράκης παραμένει στη χώρα μας.

Δεν παραπονιέται όμως καθόλου για αυτό αφού έχει στο πλευρό του ό,τι ακριβώς θα ήθελε. Ο λόγος βέβαια για την ηθοποιό σύντροφό του την Τζίνα Βαρελά με την οποία η σχέση τους μετρά περισσότερο από ενάμιση χρόνο και ήδη μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Εκείνη μάλιστα αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της στην Αμερική, αλλά και την καριέρα που κάνει εκεί στον χώρο της υποκριτικής και να τον ακολουθήσει χωρίς να σκεφτεί τίποτα παραπάνω. Το ζευγάρι δείχνει να είναι σε πολύ καλή φάση. Και δεν το λέμε εμείς. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια μας από μία πρόσφατη έξοδό τους για μετακίνηση 6.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην περιοχή του Χίλτον να απολαμβάνουν έναν καφέ στο χέρι και φυσικά ο ένας την παρέα του άλλου.

Μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης έδειχνε να είναι σε πολλά κέφια αφού έκανε χαβαλέ και μάλιστα όταν είμαι μαζί με τη σύντροφό του έφτασαν κάτω το γλυπτό του Δρομέα, θέλησε να το παίξει και ο ίδιος Δρομέας ποζάροντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ήθελε να τον αποθανατίσει η Τζίνα Βαρέλα με την φωτογραφική της μηχανή.

Δείτε φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved