Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Έξι μήνες μαζί! Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα «κρυφά» σχέδια
Gossip Cam

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Έξι μήνες μαζί! Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα «κρυφά» σχέδια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι μαζί έξι μήνες και δείχνουν να δένονται όλο και περισσότερο. 

Η πρώτη φορά που ακούστηκε κάτι για τη μεταξύ τους σχέση ήταν από τα χείλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου ο οποίος μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό είχε πει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι του ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε ότι έχει δει την Κωνσταντίνα με τον επιχειρηματία να βγαίνουν πάνω από δύο με τρεις φορές.

Η δε Φαίη Σκορδά είχε επιβεβαιώσει τότε το γεγονός λέγοντας: « Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά.»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε παρευρεθεί εκείνες τις ημέρες στα εγκαίνια του εστιατορίου του Σταθοκωστόπουλου και είχαν φωτογραφηθεί μαζί, για πρώτη φορά.

Από τότε έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες και το ζευγάρι δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Άλλωστε από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνώρισε το σύντροφό της έχει κάνει στροφή 180 μοιρών ακόμα και στις καθημερινές συνήθειές της. Φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό της, κάνει καθημερινά γυμναστική και φυσικά απολαμβάνει και το χρόνο που μοιράζεται με τον γνωστό επιχειρηματία.

Κανείς δεν γνωρίζει Πώς ακριβώς έγινε κάτι μεταξύ σας συστάσεις. Εκείνο όμως που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι ότι ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος και συνεχίζει να είναι πολύ δυνατός.

Σε ότι αφορά το μέλλον τους, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική του ζωή και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και έτσι είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που μπορεί να γνωρίζει κανείς για τα συναισθήματα που μοιράζονται αλάτι για το σχέδιο που έχουν Από κοινού.

Ο φωτογραφικός φακός προ ημερών τούς εντόπισε σε περίπατό τους σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Ήταν και οι δύο ντυμένοι με αθλητικά είχαν "ανοίξει" το βήμα τους σαν να βιάζονταν.

Συζητούσαν για διάφορα θέματα που αφορούσαν και έδειχναν και οι δύο σε πολύ καλή διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες τους στην Gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved