Οι ορθοπεταλιές της Σάσας Σταμάτη στη Γλυφάδα και το απίστευτο στιλ (Photos)
Gossip Cam

Οι ορθοπεταλιές της Σάσας Σταμάτη στη Γλυφάδα και το απίστευτο στιλ (Photos)

Η Σάσα Σταμάτη έχει στιλ ακόμα και όταν γυμνάζεται και δεν το λέμε εμείς, οι φωτογραφίες είναι τρανή απόδειξη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr, στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας, την ώρα που έκανε τη βόλτα της με το ποδήλατο.

Ήταν στιλάτη και το ροζ χρώμα πρωταγωνιστούσε στα ρούχα της!

Να θυμίσουμε πως η Σάσα Σταμάτη αυτή την περίοδο συμπαρουσιάζει το Battle of the couples στον ALPHA και πρόσφατα μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά της.

«Δεν ξέρω γιατί τα λένε, εγώ ξέρω ότι γράφονται κανονικά επεισόδια και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός. Πρόκειται για ένα ριάλιτι που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι ρίσκο αλλά μου αρέσουν οι άνθρωποι που ρισκάρουν. Είχαν ήδη ξεκινήσει κάποια ριάλιτι που έχουν το κοινό τους. Το Survivor έχει δυναμική επειδή έχει πολύ ριάλιτι μέσα που εμένα δεν με χαλάει καθόλου.», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:
«Σημασία έχει να γίνονται δουλειές. Γιατί βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση και λένε να κοπούν εκπομπές. Σε μία εκπομπή δεν είμαι εγώ και ο Βασιλάκος. Είναι 150 άνθρωποι. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει μια εκπομπή. Μπορείς να το πεις αυτό. Μπορείς όμως να κάνεις και ζάπινγκ άμα τόσο σε σοκάρει. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ ξέρω να πολεμάω».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved