Κωνσταντίνος Καζάκος: Για... ορθοπεταλιές με την κούκλα κόρη του, Τζένη!
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Καζάκος: Για... ορθοπεταλιές με την κούκλα κόρη του, Τζένη!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος διατηρεί μία υποδειγματική σχέση με τα παιδιά του και ειδικά με τη μεγάλη του κόρη Τζένη, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη.

Μπαμπάς και κόρη είναι πραγματικά πολύ δεμένοι, παρά το γεγονός ότι εκείνη συνεχίζει να ζει με τη μητέρα της.

Η 26χρονη σήμερα Τζένη η οποία είναι πράγματι πανέμορφη και πολλοί τη συγκρίνουν με την αξέχαστη γιαγιά της Τζένης Καρέζη έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και μάλιστα σε κατά καιρούς αναρτήσεις που κάνει ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί του χαρακτηρίζει τον εαυτό της "κορίτσι του μπαμπά".

Οι δυο τους με την πρώτη ευκαιρία περνούν χρόνο μαζί. Άλλωστε έχουν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα όπως είναι για παράδειγμα μία βόλτα με το ποδήλατο, ακόμα και στην καρδιά της Αθήνας.

Για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών πατέρα και κόρη στον Εθνικό Κήπο να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με ποδήλατο.

Οι δυο τους έδειξαν να χαίρονται την κάθε τους στιγμή μαζί και αν και αρχικά σάστισαν μπροστά στη θέα του φωτογραφικού φακού, μετά μοίρασαν και χαμόγελα δείχνοντας να απολαμβάνεις στο έπακρο τις... ορθοπεταλιές τους.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved