Θέμις Μπαζάκα: Καιρό είχαμε να τη δούμε και την «τσακώσαμε» στον Εθνικό Κήπο!
Gossip Cam

Θέμις Μπαζάκα: Καιρό είχαμε να τη δούμε και την «τσακώσαμε» στον Εθνικό Κήπο!

Απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας επιλέξει, όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής, να "μιλάει" μόνο με τη δουλειά της. 

Ο λόγος για τη Θέμιδα Μπαζάκα η οποία μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίες ερμηνείες και μοναδικές συνεργασίες που θα ζήλευε κάθε συνάδελφός της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν συνηθίζει να κάνει άσκοπες εμφανίσεις, είναι αφοσιωμένη πάνω από 30 χρόνια στη δουλειά της και ποτέ δεν υπήρξε αυτό που λέμε "κοσμική" καθώς απέχει συνειδητά από άσκοπα "φωτογραφικά κλικ" και επίσης άσκοπες εμφανίσεις.

Εδώ και έναν χρόνο δε που ταλαιπωρείται το σύμπαν με την πανδημία, η Θέμις Μπαζάκα έχει έναν παραπάνω λόγο για να απέχει από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

Απουσία παραγωγών, είτε τηλεοπτικών, είτε θεατρικών, είτε ακόμα και κινηματογραφικών παραγωγών, η αγαπημένη ηθοποιός, υπομένει όπως όλοι μας τους υποχρεωτικούς περιορισμούς λόγω κορονοϊού και περιμένει και εκείνη με τη σειρά της να έρθει η στιγμή που θα επιστρέψει και πάλι στην κανονικότητα.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε ότι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της Θέμιδας Μπαζάκα ήταν στο σίριαλ τρόμου του Κοκκινόπουλου, Ου φονεύσεις και από τότε δεν έχει ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη.

Προσφάτως, ο τηλεοπτικός φακός στάθηκε "τυχερός" καθώς την απαθανάτισε σε μία χαλαρή βόλτα της στον Εθνικό Κήπο με έναν φίλο της.

Η ηθοποιός απόλαυσε τον περίπατό της κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και ντυμένη σπορ, εικόνα που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό και για άλλους καλλιτέχνες.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved