Αναστασιάδης-Θεωνά: Πικ νικ και παιχνίδια με τον γιο τους στον Εθνικό Κήπο!
Gossip Cam

Αναστασιάδης-Θεωνά: Πικ νικ και παιχνίδια με τον γιο τους στον Εθνικό Κήπο!

Την πιο ήρεμη αλλά συγχρόνως και πιο όμορφη περίοδο της οικογενειακής τους ευτυχίας διανύουν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά με τον γιο τους. 

Ο μικρούλης πλέον είναι δύο χρονών και το ευτυχισμένο ζευγάρι χαίρεται να περνά χρόνο μαζί του καθώς επικοινωνεί πλέον και τους χαρίζει πολύ όμορφες στιγμές, γεμάτο γέλια και παιχνίδια.

Γι' αυτό και τόσο για την ηθοποιό όσο και για τον γνωστό τραγουδοποιό, οι ώρες αυτές που περνούν με τον μικρό, είναι πολύτιμες και δεν θέλουν να τις χάνουν με τίποτα.

Μάλιστα, τώρα που λόγω πανδημίας οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι πολύ περιορισμένες, τούς αρέσει πολύ να περνούν χρόνο εκτός σπιτιού, για μία βόλτα και παιχνίδια στο πάρκο.

Και επειδή το σπίτι τους που βρίσκεται στο κέντρο, είναι πολύ κοντά στον Εθνικό Κήπο ο οποίος έχει γίνει δημοφιλής τους τελευταίους μήνες καθώς σε αυτόν καταφεύγουν όλοι οι Αθηναίοι που θέλουν να αθληθούν ή να απολαύσουν έναν περίπατο στη φύση, καταλήγουν εκεί συχνά οικογενειακώς για να ξεχαστούν λίγο, να παίξουν και να περάσουν όμορφα με τον μικρό.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και μάλιστα η Τζένη Θεωνά έδωσε μαθήματα στυλ με την εντυπωσιακή αθλητική φόρμα που φορούσε. Η ευτυχισμένη μαμά είχε πάρει μαζί της πολλά παιχνίδια του μικρού και κάτι για να τσιμπήσει εφόσον θα κάθονταν αρκετή ώρα εκεί και έτσι είχαν μαζί όλα τα απαραίτητα για να καθίσουν στο γρασίδι και να απολαύσουν και το πικ νικ τους.

Ο μικρός χάρηκε πολύ με τις δραστηριότητες στο πάρκο, έτρεξε, έπαιξε με άλλα παιδάκια και το διασκέδασε, όπως βέβαια και οι γονείς του που χαίρονται να βλέπουν το χαμόγελό του στα πρόσωπό του.

Το ζευγάρι αγόρασε ένα μπαλόνι στον μικρό γιατί το ήθελε πολύ και ύστερα ο πατέρας του τον πήρε στους ώμους για να δει τον... κόσμο από ψηλά.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας σε αυτή τη σύντομη εξόρμησή της στη φύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved