Γιώργος Χρανιώτης: Τρυφερές στιγμές σε βόλτα με τον γιο του!
Gossip Cam

Γιώργος Χρανιώτης: Τρυφερές στιγμές σε βόλτα με τον γιο του!

Σε περίπου δύο μήνες από τώρα, ο Χρανιώτης junior θα γίνει ενός έτους και ο ευτυχής μπαμπάς δεν λέει να χορτάσει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα. 

Ο Γιώργος Χρανιώτης από τον περασμένο Ιούνιο που ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του, μαζί πάντα με την πανέμορφη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα που επίσης είναι πολύ χαρούμενη που είδε τη ζωή τους να αλλάζει τόσο ριζικά με τον ερχομό του μωρού.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, δεν θέλει να χάνει στιγμή του με τον μικρό του πρίγκιπα και όσο εκείνος μεγαλώνει και αποκτούν πλέον και επικοινωνία, τόσο ο ίδιος νιώθει ακόμα πιο ευτυχισμένος.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του πως δεν περίμενε πως ο ίδιος θα ανταποκρινόταν με τόσο βατό και όμορφο τρόπο στις απαιτήσεις που έχει μία τόσο μεγάλη ευθύνη όπως είναι η ανατροφή ενός παιδιού.

Μάλιστα όταν είχε ερωτηθεί πρόσφατα, πόσο έχει μεταμορ­φώσει ο ερχομός του μικρού Αλέξανδρου τη ζωή του, εκείνος είχε πει με ειλικρίνεια: "Είναι δύσκολες και υπέροχες ταυτόχρονα (σ.σ. οι μέρες μας), ειδικά για μένα, που εί­χα κρίνει τον εαυτό μου ακατάλληλο ακόμα και για να έχω σκυλάκια ή γατάκια. Ήμουν 24 ετών όταν είχα την Μπόφσκι, ένα υπέροχο σκυλάκι, για μόλις δύο μήνες, μέχρι που την έδωσα σε έναν κυνηγό γιατί με άγχωνε πολύ η ευθύνη της. Αγαπούσα τόσο τα ταξίδια που ακόμα και η σκέψη του κατοικίδιου ήταν δύσκολη. Το να έχω παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο. Είναι μία άσκηση υπευθυνότητας, τα οφέλη και την αντα­μοιβή της οποίας μπορεί να υποπτευτείς στην αρχή, αλλά πρέπει να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα, ότι είσαι έτοιμος για αυτήν τη συνθήκη.

Προσωπικά, άρχισα να αισθάνομαι ότι είμαι έτοι­μος να αναλάβω αυτή την ευθύνη μετά τα 40, και ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Ήθελα όμως πολύ να βιώσω αυτό το συναίσθημα και προ­σπαθώ να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορώ, θεώρησα πως θα έχανα την πολύ σημαντική μετάβαση από το εγώ στο εμείς αν, ενώ είχα την ευλογία να κάνω παιδιά, δεν το έπραττα".

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών πατέρα και γιο σε μία καθημερινή βόλτα τους στη Διονυσίου Αεροπαγίτου όπου ο ηθοποιός έδειχνε, όπως πάντα ιδιαίτερα προστατευτικός με τον μικρό, όπως κάνει από την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο ο Αλέξανδρος. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved