Μαρίνα Πατούλη-Νίκος Παπαδάκης: Βόλτα στο Καβούρι και κουβέντα μεταξύ φίλων
Gossip Cam

Μαρίνα Πατούλη-Νίκος Παπαδάκης: Βόλτα στο Καβούρι και κουβέντα μεταξύ φίλων

Τον τελευταίο καιρό το όνομα της Μαρίνας Πατούλη ακούγεται έντονα λόγω της σοβαρής κρίσης που διανύει  ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη

Η ίδια έχει εκφραστεί δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή αλλά και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και που οι γιατροί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της έχουν κρίνει ως σοβαρό.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολλά θέματα να διαχειριστεί αυτόν τον καιρό, η ίδια έχει καλούς φίλους στο πλευρό της να της συμπαραστέκονται.

Όπως είναι ο Νίκος Παπαδάκης ο οποίος εκτός από φίλος είναι και στενός συνεργάτης της μιας και αφιερώνουν πολύ χρόνο μαζί σε έναν κοινό και πολύ όμορφο σκοπό. Οι δυο τους συνεργάζονται για την UNESCO Βορείων Προαστίων όπου εκείνη είναι πρόεδρος.

Στο παρελθόν τούς έχουμε δει πολλές φορές μαζί να συνεργάζονται γι' αυτόν τον τόσο όμορφο σκοπό.

Προσφάτως όμως τους είδαμε μαζί μακριά από κοσμικά σαλόνια που φιλοξενούν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Νίκος Παπαδάκης εθεάθησαν να απολαμβάνουν χαλαρή κουβέντα μεταξύ τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία στο Καβούρι, χωρίς κανείς, βέβαια, να γνωρίζει τι ακριβώς έλεγαν.

Σημασία έχει όμως πως και οι δύο έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση και να απολαμβάνουν την όμορφη ανοιξιάτικη μέρα.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved