Take Away: Αγαπημένη ηθοποιός βγήκε για καφέ στο χέρι με θέα την Ακρόπολη
Gossip Cam

Take Away: Αγαπημένη ηθοποιός βγήκε για καφέ στο χέρι με θέα την Ακρόπολη

Περιμένει με τη σειρά τις το τέλος του Lockdown, ενώ βγήκε για μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης - Δείτε για ποια πρόκειται

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην γνωρίζουμε και πολλά για τις επόμενες εξελίξεις μετά το Lockdown, το σίγουρο είναι πως όλοι μας έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

Και οι Έλληνες celebrities προσπαθούν μέσα από τα social media να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, την ώρα που όλοι ανυπομονούν για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Αγαπημένη πλέον αφορμή για έξοδο, η Μετακίνηση 6. Για τους Αθηναίους το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στις πρώτες τους επιλογές για περίπατο. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κάτω από την Ακρόπολη. Η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε την βόλτα της μαζί με την παρέα της, απολαμβάνοντας τον καφέ της.

«Σε συλλογικό επίπεδο, πράγματι, βιώνουμε κάτι πρωτοφανές. Ακόμα και η πιο άρτια ταινία επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί την πραγματικότητα… σε προσωπικό επίπεδο, όμως, έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και στο παρελθόν», είχε δηλώσει για τα όσα ζούμε, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδο της ηθοποιού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved