Σία Κοσιώνη: Η βόλτα με τους άντρες της ζωής της και το αξεσουάρ που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Gossip Cam

Σία Κοσιώνη: Η βόλτα με τους άντρες της ζωής της και το αξεσουάρ που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Είναι πλέον σύνηθες για τους φωτογράφους να συναντούν σε hot spots της Αθήνας τη Σία Κοσιώνη με τον γιο της Δήμο. Και όταν είναι... τυχεροί μπορεί μαζί τους τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Σε μία τέτοια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα πέτυχαν οι φωτογραφικοί φακοί την οικογένεια. Εθεάθησαν στην Ηρώδου Αττικού να απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο, δείχνοντας σε πολύ καλή διάθεση.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε μονίμως μαζί του τον μικρό Δήμο τον οποίο μάλιστα όταν κουράστηκε έβαλε στους ώμους του για να γίνει ακόμα πιο απολαυστικός ο περίπατος.

Το ζευγάρι έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή μαζί με τον γιο του, με την όμορφη anchorwoman του ΣΚΑΪ να κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το καμιλό παλτό της αλλά με ένα αξεσουάρ που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή τσάντα που είχε συνδυάσει με το στυλ της, η οποία φέρει την υπογραφή κορυφαίου οίκου μόδας σε χρώμα nude που πηγαίνει με πάρα πολλά ρούχα, και πρωί και βράδυ.

Η Σία Κοσιώνη, σχεδόν άβαφη και απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα, δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από τον μικρό Δήμο ο οποίος φυσικά μονοπωλεί όλο τον χρόνο της όταν είναι εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε φωτογραφίες από τη ξέγνοιαστη βόλτα της οικογένειας Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved