The Bachelor: Χώρισε από τον Βασιλάκο, άλλαξε λουκ και άρχισε τις βόλτες με τη Σία!
Gossip Cam

The Bachelor: Χώρισε από τον Βασιλάκο, άλλαξε λουκ και άρχισε τις βόλτες με τη Σία!

The Bachelor: H Νικολέττα Τσομπανίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης όμως η σχέση της με τον γοητευτικό Παναγιώτη Βασιλάκο, ήδη ανήκει στο παρελθόν. 

Το αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της προ ημερών στο Happy Day.

Λίγο η πανδημία, λίγο η απόσταση και ο Παναγιώτης με την Νικολέττα τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Η Νικολέττα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day: «Με βρίσκετε σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω να σας πω ότι ετοιμάζω με ένα καινούργιο project που αφορά την ομορφιά των γυναικών αλλά και των αντρών. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζω από εδώ τις σπουδές μου. Πραγματικά όλο αυτό προήλθε από την αγάπη του κόσμου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία!»!

Και υπογράμμισε: «Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά»!

Πλέον, ο κάθε ένας τραβάει τον δικό του δρόμο με τη Νικολέττα να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της. Άλλαξε μάλιστα και λουκ, καθώς έχει υιοθετήσει μία πλούσια αλογοουρά. Και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι της πηγαίνει πολύ.

Συγχρόνως, η Νικολέττα δείχνει αποφασισμένη να στραφεί στις πραγματικές φίλες της για να νιώσει καλύτερα μετά από τον χωρισμό και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Και για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την όμορφη κοκκινομάλλα στην καρδιά της Γλυφάδας να απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο ήλιο με τη Σία Βοσκανίδου.

Οι δύο κοπέλες αν και κονταροχτυπήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του The Bachelor για τον ίδιο άντρα, τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μετά το τέλος του παιχνιδιού διαπίστωσαν πως ως χαρακτήρες είχαν πολλά κοινά στοιχεία και έτσι άρχισαν να κάνουν παρέα. Και από τότε είναι αχώριστες. Δείτε τις στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved