Έρωτας με διαφορά: Με τέτοιο καμουφλάζ άντε να τον καταλάβεις! Τον αναγνωρίζετε; (Exclusive pics)
Gossip Cam

Έρωτας με διαφορά: Με τέτοιο καμουφλάζ άντε να τον καταλάβεις! Τον αναγνωρίζετε; (Exclusive pics)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό σε φυτώριο της Αθήνας και δυσκολευτήκαμε πολύ να τον αναγνωρίσουμε.

Φορούσε καπέλο, μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό και μαύρα γυαλιά ηλίου με αποτέλεσμα να χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω για να καταλάβουμε για ποιον πρόκειται.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστές και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του Star «Έρωτας μετά», βρέθηκε σε φυτώριο σε κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας και ψώνισε λουλούδια!

«Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είναι φυσικό και επόμενο. Κατ' αρχάς, ο ηθοποιός είναι ένας μικρός σκηνοθέτης του εαυτού του έχεις πάντα ένα ανθρωπάκι που σε κοιτάζει και σε σκηνοθετεί, σου δείχνει πώς θα προσεγγίσεις σωματικά και με τον λόγο μία κατάσταση, οπότε είναι συγγενικό. Η σκηνοθεσία αποτελεί το επόμενο βήμα. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι όποιος είναι ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης, αλλά έχει να κάνει με τη διάθεση του καθενός να πάρει την ευθύνη όλου του εγχειρήματος. Εμένα μου αρέσει να σκηνοθετώ, με κινητοποιεί πολύ. Ίσως μου αρέσει πιο πολύ από την υποκριτική», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο αγαπημένος ηθοποιός.

Αν δεν καταλάβατε για ποιον πρόκειται, δείτε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved