Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου: Επέστρεψε στην Ελλάδα ανανεωμένη και με νέο look!
Gossip Cam

Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου: Επέστρεψε στην Ελλάδα ανανεωμένη και με νέο look!

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να απαθανατίσει την στιγμή της άφιξής της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, την προηγούμενη Τετάρτη (14/4).

Ευδιάθετη αν και λίγο ταλαιπωρημένη επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο η γνωστή τραγουδίστρια. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικές εκπομπές για να της αποσπάσουν έστω και μια δήλωση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου με casual look και συνοδευόμενη από μέλη της παραγωγής δεν έκανε κάποια δήλωση στις κάμερες, καθώς κάτι τέτοιο δεν της το επιτρέπει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Acun Media.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο! Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τα κατάφερα! I am a survivor, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!».

Δείτε τις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved