Είχαμε καιρό να τη δούμε! Πρώην παίκτρια ριάλιτι έκανε Πάσχα στην παραλία
Gossip Cam

Είχαμε καιρό να τη δούμε! Πρώην παίκτρια ριάλιτι έκανε Πάσχα στην παραλία

Power of Love: Μετά το τέλος του ριάλιτι επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της με τον οποίο μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι...

Τα τελευταία χρόνια ο ΣΚΑΙ έχει μπει για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης, αλλάζοντας ριζικά το πρόγραμμα του σταθμού, εξασφαλίζοντας μάλιστα μεγάλες παραγωγές αλλά και ριάλιτι σόου.

Μπορεί το Survivor4 να βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν, ο σταθμός θέλησε να βγάλει στον αέρα προγράμματα τα οποία μάλιστα δέχτηκαν σκληρή κριτική, ενώ ενέπνευσαν τους χρήστες των social media για ατάκες και βίντεο που σύντομα έγιναν viral.

Το Power of Love απασχόλησε για δύο σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, με τον δεύτερο ωστόσο κύκλο του ριάλιτι, να μην σημειώνει την ίδια επιτυχία με τον πρώτο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί αρκετό χρόνο στο σπίτι της αγάπης, εκεί όπου αρκετοί ξεκίνησαν μια νέα σχέση.

Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι η Έλενα Πολυχρονοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν έντονα το κοινό. Μπορεί η ίδια να είχε έρθει κοντά με τον Φίλιππο Αρβανίτη (παίκτης ριάλιτι) στη συνέχεια όμως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της με τον οποίο μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι.

Η Ελένα μετά το ριάλιτι δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η ίδια μάλιστα φόρεσε το μαγιό της και πήγε στην παραλία, κάνοντας έτσι το πρώτο της μπάνιο για φέτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved