Ρέμος-Μπόσνιακ: Όμορφες στιγμές με την κόρη τους στην παιδική χαρά!
Gossip Cam

Ρέμος-Μπόσνιακ: Όμορφες στιγμές με την κόρη τους στην παιδική χαρά!

Καθημερινή συνήθεια είναι για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές με την κόρη τους, Ελένη, στην αγαπημένη της παιδική χαρά, στο κέντρο της Γλυφάδας!

Το ζευγάρι πλέον, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνηθίζει να κάνει όλα τα χατίρια της μοναχοκόρης του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα τόσο του τραγουδιστή όσο και της όμορφης σχεδιάστριας μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ευτυχισμένους γονείς με την κόρη τους στην παιδική χαρά να χαίρονται όμορφες οικογενειακές στιγμές ενώ η μικρή Ελένη έπαιζε με τις φίλες της.

Στην παρέα τους προστέθηκε λίγο αργότερα και η Παυλίνα Κωσταγιού, σύζυγος του Κώστα Μπεχράκη, των οποίων την κόρη έχει βαφτίσει ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα η μικρούλα είναι η καλύτερη φίλη της Ελένης και αυτός είναι και ένας λόγος παραπάνω για να συναντιούνται τα δύο ζευγάρια για να παίζουν οι μικρές.

Όλοι μαζί απόλαυσαν την όμορφη ανοιξιάτικη λιακάδα και λίγο αργότερα ο Αντώνης Ρέμος, αφού είχε μία σύντομη συνομιλία με την κόρη του και τη βαφτισιμιά του, έφυγε για δουλειές. Οι μαμάδες με τις κόρες έμειναν πίσω για να χορτάσουν παιχνίδι οι μικρές και λίγη ώρα αργότερα αναχώρησαν και εκείνες για το σπίτι αφού είχε φτάσει πλέον μεσημέρι.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved