Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις δηλώσεις της ότι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Gossip Cam

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις δηλώσεις της ότι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

O φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην περιοχή της Βουλιαγμένης να κάνει την καθημερινή της προπόνηση με το ποδήλατο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει κι επίσημα στον ΣΚΑΪ. «Μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπαίνω σε μια πολύ όμορφη και γνώριμη οικογένεια. Είμαι ευτυχισμένη που σήμερα, ημέρα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα όμορφο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, που μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το Survivor μου ανοίχτηκε μια πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, όπως θα έχετε παρατηρήσει αν την παρακολουθείτε, έχει χάσει κάποια κιλά και πλέον η σιλουέτα της είναι αλλιώτικη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει την γυμναστική που της ταιριάζει και σωματικά είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Η νέα της αγάπη που δεν είναι άλλη από το ποδήλατο την βοήθησε για να χάσει τα περιττά κιλά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει εντάξει πολύ στην καθημερινότητά της το ποδήλατο, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε τέτοιου είδους paparazzi λήψεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved