Birthday Party: Λαμπερά γενέθλια για την Ελένη Φιλίνη - Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό της;
Gossip Cam

Birthday Party: Λαμπερά γενέθλια για την Ελένη Φιλίνη - Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό της;

Ελένη Φιλίνη: Με ελάχιστους καλεσμένους το πρώτο της πάρτι αμέσως μετά το τέλος του lockdown - Δες όσα έγιναν στα γενέθλιά της.

Τα φετινά της γενέθλια συνέπεσαν με το τέλος του lockdown και η Ελένη Φιλίνη είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τους αγαπημένους της φίλους, σε μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη σε εκείνη.

Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πάντα στον εξωτερικό χώρο και με ελάχιστους καλεσμένους, λόγω covid-19 η Ελένη Φιλίνη πέρασε μια όμορφη βραδιά την οποία και θα θυμάται για αρκετό καιρό.

Πρόσφατα μάλιστα η ηθοποιός είχε παραχωρήσει τη νέα της συνέντευξη, όπου και είχε ερωτηθεί για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και το πώς καταφέρνει να διατηρεί σταθερή την εξωτερική της εικόνα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα χρόνια που γνωρίζουμε την Ελένη Φιλίνη είναι πλέον αρκετά.

"Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τα γενέθλιά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved