Πάνος Μουζουράκης-Τζίνα Βαρελά: Για ψώνια και καφέ στο Κολωνάκι!
Gossip Cam

Πάνος Μουζουράκης-Τζίνα Βαρελά: Για ψώνια και καφέ στο Κολωνάκι!

Αχώριστοι είναι πλέον ο Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά τους οποίους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές τους στο Κολωνάκι! 

Και δεν είναι η μόνη βόλτα που έχουν κάνει τελευταία οι δυο τους και τους "τσάκωσε" το φωτογραφικό 'κλικ'. Άλλωστε, είναι από τα ζευγάρια που τους αρέσει να κάνουν διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα και πάντα μαζί.

Έτσι, προσφάτως, οι παπαράτσι τούς τσάκωσαν να κάνουν τις βόλτες τους για ψώνια στο Κολωνάκι, αφού προηγουμένως είχαν πιει τον καφέ τους σε αγαπημένο τους στέκι.

Το ζευγάρι, όσο και αν προσπάθησε στις αρχές του έρωτά του να κρατήσει μυστική τη σχέση του, δεν τα κατάφερε. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν σύντομα στη δημοσιότητα, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αποφεύγει τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Από τότε όμως πέρασε αρκετός καιρός και πλέον οι δυο τους δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με τα όσα διαβάζουν και ακούνε στα media για τον έρωτά τους.

Και κυρίως αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. Μία τέτοια μέρα ήταν και αυτή που τους "εντοπίσαμε" στο Κολωνάκι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved