Μαρία Μπεκατώρου: Δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αντώνη, μετά από καιρό!
Gossip Cam

Μαρία Μπεκατώρου: Δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αντώνη, μετά από καιρό!

Και ενώ το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου είναι από εκείνα που ακούγονται περισσότερο από πολλών άλλων αστέρων της TV στην αρένα των μεταγραφών, η ίδια ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει χαλαρές στιγμές με τον άντρα της. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία εξόρμησή του κοντά στη θάλασσα, στη Βουλιαγμένη.

Ντυμένοι και οι δύο casual και σε πολύ καλή διάθεση, είπαν να πάρουν λίγο καθαρό αέρα και να γευματίσουν δίπλα στη θάλασσα, και βρέθηκαν σε ένα αγαπημένο τους στέκι.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι φήμες και τα σενάρια στο τηλεοπτικό παρασκήνιο δίνουν και παίρνουν.

Ενόψει του αυριανού τελικού του YFSF All Star, η Μαρία Μπεκατώρου είχε αφοσιωθεί σε αυτό προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς το συγκεκριμένο project που της έχει ανατεθεί αρκετές τηλεοπτικές σεζόν και η ίδια το λατρεύει.

Μετά το τέλος όμως και αυτού του σόου, η όμορφη παρουσιάστρια ουσιαστικά δεν έχει αντικείμενο εργασίας στον ΑΝΤ1 μέχρι να λήξει οριστικά το συμβόλαιό της. Ενώ όπως λέγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και οι δύο πλευρές έχουν όλη την καλή διάθεση να βρουν ένα πρότζεκτ που να το παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, προς το παρόν αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ η ίδια έχει ήδη αρνηθεί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μένει τώρα να δούμε τι θα μέλλει γενέσθαι με τη συγκεκριμένη συνεργασία και αν τελικά θα καταλήξουν στην απόφαση να τη συνεχίσουν.

Μέχρι τότε, η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκει χρόνο και διάθεση για να περνάει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο όπως έγινε πρόσφατα στη Βουλιαγμένη. Δείτε φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved