Καλογεράκου: Βόλτα πριν την πρόβα! Τι λέει στο gossip-tv για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι
Gossip Cam

Καλογεράκου: Βόλτα πριν την πρόβα! Τι λέει στο gossip-tv για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι

Στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τη Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε τη βόλτα και τα ψώνια της λίγη ώρα πριν πάει στην πρόβα για την θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει φέτος το καλοκαίρι.

Μετά από καιρό επιτέλους ανοίγουν τα θέατρα και οι ηθοποιοί αλλά και όσοι εργάζονται σε αυτά θα επιστρέψουν στην βάση τους.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είναι μία από αυτές που μετά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας θα έχει την τύχη να πατήσει φέτος το καλοκαίρι ξανά στο θεατρικό σανίδι που τόσο αγαπάει.

Η παράσταση στην οποία θα συμμετέχει η Φιλίτσα Καλογεράκου φέτος το καλοκαίρι λέγεται «Καραϊσκάκης... Ο Παρεξηγημένος ήρωας» του Γιάννη Κωσταρά, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

Στην θεατρική αυτή παράσταση θα δούμε επίσης τους: Κώστα Αρζόγλου, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ιωάννα Πηλιχού, Φιλίτσα Καλογεράκου, Μάκη Αρβανιτάκη, Γιάννη Κωσταρά, Θανάση Ζήκα, Κωνσταντίνο Μπάζα, Ιορδάνη Καλέση, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, Κωνσταντίνο Ζωγραφόπουλο, Ηλία Μενάγιερ, Θάνο Σκόπα.

Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr δήλωσε για τη νέα αυτή παράσταση και για τον νέο της ρόλο:

«Είμαι ενθουσιασμένη. Μετά από έναν χρόνο που ήμουν εκτός θεάτρου λόγω covid έχω τη χαρά να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Με τον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Αντωνίου και την Ιωάννα Πηλιχού έχουμε δουλέψει ξανά μαζί. Επιπλέον, έχω την τιμή να συνεργάζομαι για πρώτη φορά με τον κ. Αρζόγλου. Έναν άνθρωπο που "μυρίζει" θέατρο».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved