Αναγνωρίζετε τον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή πίσω από τη μάσκα και τα γυαλιά ηλίου;
Gossip Cam

Αναγνωρίζετε τον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή πίσω από τη μάσκα και τα γυαλιά ηλίου;

Είδαμε τις φωτογραφίες και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε με τέτοιο καμουφλάζ.

Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, όπου και τον «τσάκωσαν» οι παπαράτσι και απόλαυσε τον καφέ του αλλά όταν έφυγε από την καφετέρεια και φόρεσε τη μάσκα και τα γυαλιά ηλίου έγινε... αγνώριστος.

Ο τραγουδιστής που βλέπετε λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Νίκο Βέρτη!

Μετά την περιπέτειά του στο Τελ Αβίβ, βγήκε για καφεδάκι στην Αθήνα. Άλλωστε λόγω του covid-19 δεν έχει και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και τα νυχτερινά κέντρα είναι ακόμα κλειστά κι έτσι δεν έχασε ευκαιρία για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Να θυμίσουμε πως «Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Τελ Αβίβ.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved