Σύντομα γίνονται γονείς και απολαμβάνουν τα όμορφα ηλιοβασιλέματα δίπλα στη θάλασσα!
Gossip Cam

Σύντομα γίνονται γονείς και απολαμβάνουν τα όμορφα ηλιοβασιλέματα δίπλα στη θάλασσα!

Γονείς θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες οι δύο ερωτευμένοι και φυσικά ανυπομονούν για να κρατήσουν το μωρό τους αγκαλιά. 

Ο λόγος για τον γνωστός μετεωρολόγο του Mega Γιάννη Καλλιάνο και τη σύντροφό του Χάρις Δαμιανού που μετρούν αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που ζήσουν το θαύμα της ζωής.

«Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός», είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου, οπότε και είχε αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της.

Και ο Γιάννης Καλλιάνος, όμως δεν έκρυβε τη χαρά του ούτε τότε ούτε βέβαια και τώρα. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά» είχε πει.

Οι δυο τους εθεάθησαν στη μαρίνα της Γλυφάδας να απολαμβάνουν δίπλα στη θάλασσα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Ξέρουν πολύ καλά πως ο πρώτος καιρός με ένα νεογέννητο είναι ιδιαίτερα δύσκολος καθώς θα πρέπει και οι δύο να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον και το χρόνο τους στο μωρό τους, του οποίου το φύλο αποκάλυψε ο ίδιος ο γνωστός μετεωρολόγος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μεσάνυχτα και είναι αγοράκι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη χαλαρή βόλτα τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved