Ντόρα Μακρυγιάννη: Στο Σύνταγμα για βόλτα και καφεδάκι! Και δεν ήταν μόνη!
Gossip Cam

Ντόρα Μακρυγιάννη: Στο Σύνταγμα για βόλτα και καφεδάκι! Και δεν ήταν μόνη!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, όσο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των τηλεοπτικών πρωταγωνιστικών ρόλων που έχει αναλάβει δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ήλιος στον ΑΝΤ1 από την πρώτη στιγμή που άρχισε να γνωρίζει επιτυχία λόγω της δουλειάς της, θέλησε να διαφυλάξει, όσο μπορούσε την προσωπική της ζωή.

Γι' αυτό και λίγα γνωρίζει ο απλός κόσμος για την καθημερινότητά της, τα ερωτικά της ή πώς και με ποιους περνάει τα πρωινά και τα βράδια της.

Ευτυχώς που μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός αποδεικνύεται... τυχερός και απαθανατίζει τυχαία στον δρόμο την όμορφη ηθοποιό.

Κάτι ανάλογο συνέβη και πριν από μερικά πρωινά, όταν οι παπαράτσι εντόπισαν στη καρδιά της Αθήνας, το Σύνταγμα την όμορφη Ντόρα Μακρυγιάννη να απολαμβάνει τη βόλτα της σε κεντρικό σημείο.

Δεν ήταν όμως μόνη αλλά μαζί με νεαρό γοητευτικό άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πάντως, η ίδια φρόντισε να χαμογελάσει στον φακό όταν τον εντόπισε και εκείνη με τη σειρά της, χωρίς ίχνος αμηχανίας, κάτι που σημαίνει πως μάλλον δεν είχε τίποτα να κρύψει.

Η ηθοποιός και ο συνοδός της λίγο αργότερα ξαπόστασαν σε κεντρικό καφέ στο Σύνταγμα και τα είπαν με έναν καφεδάκι.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved