Πρώην Survivor -και μάλιστα φιναλίστ- για βουτιές στην Ανάβυσσο! Την αναγνωρίζετε;
Gossip Cam

Πρώην Survivor -και μάλιστα φιναλίστ- για βουτιές στην Ανάβυσσο! Την αναγνωρίζετε;

Την είχαμε απολαύσει στους στίβους μάχης στο Survivor όπου είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Την αναγνωρίζετε;

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία το 2019 είχε συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδας Τουρκίας που δεν είχε σημειώσει και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ίσως γι' αυτό κάποιοι από εσάς να δυσκολευτήκατε να την αναγνωρίσετε.

Και όμως! Η Αφροδίτη είχε φτάσει μέχρι τον τελικό με την μετέπειτα νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, αφού ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του reality επιβίωση. Στον Ημιτελικό των Ελλήνων φιναλίστ τον Ιούνιο του 2019, ο Νίκος Κοσμάς, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Δήμητρα Βαμβακούση είχαν τεθεί στη διάθεση του κοινού προκειμένου να αναδειχθούν οι δύο παίκτες που θα κατάφερναν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα η οποία είχε βρεθεί κατευθείαν στον τελικό μετά από τη νίκη της στην τελευταία δοκιμασία του Survivor, το μεγάλο έπαθλο.

Τελικά, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το παιχνίδι πρώτη.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αφροδίτη σε παραλία της Αναβύσσου να απολαμβάνει τις βουτιές της. Τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν δεν έχουν αλλάξει τίποτα πάνω της και η ίδια παραμένει πολύ γυμνασμένη και εντυπωσιακή.
Δείτε την στις φωτογραφίες της gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved