Mad Video Music Awards 2021: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό από τον Snik
Gossip Cam

Mad Video Music Awards 2021: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό από τον Snik

Mad Video Music Awards 2021: Στα Mad Video Music Awards βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Παρασκευής (25/6).

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up έκλεψε τις εντυπώσεις και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των παπαράτσι.

Μάλιστα, αυτή η έξοδός της αποτελεί την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό τράπερ, Snik.

Η ίδια η Ηλιάνα δεν έχει κάνει δηλώσεις ούτε και καμία αναφορά στον χωρισμό της από τον Snik από την αρχή που ξέσπασαν οι φήμες μέχρι και σήμερα.

Στα Mad VMA πάντως ήταν απαστράπτουσα ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr και μας χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως ο SNIK που ήταν γνωστό πως θα εμφανιστεί στα φετινά βραβεία, είχε προκαλέσει αναστάτωση με την καθυστέρησή του στις πρόβες, όπως είχαν αποκαλύψει στο Happy Day.
«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα ίσως και λίγο παραπάνω από την ώρα που ήταν το act του. Ήταν στις 16:00 και πήγε μετά με αποτέλεσμα όλες οι εμφανίσεις να πάνε παραπίσω. Η Demy ήταν να εμφανιστεί στις 18:00 και εμφανίστηκε στις 21:00 το βράδυ. Δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία, μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε. Ωστόσο, δεν ειπώθηκε κάτι ούτε στην Έλενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στον Stan, ούτε στη Demy. Αυτοί ακολουθούσαν μετά τον Snik. Επειδή κοίταξα αν έχει ανεβάσει κάτι στο Instagram, όχι δεν έχει ανεβάσει. Πριν 14 ώρες έτρωγε σουβλάκια», είχε πει μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved