Τι έκαναν τα πιο hot κορίτσια του Instagram στη Σκιάθο;
Gossip Cam

Τι έκαναν τα πιο hot κορίτσια του Instagram στη Σκιάθο;

Τι έκαναν τα πιο hot κορίτσια του ελληνικού Instagram, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Έλλη Παπαγγελή, Μέγκυ Ντρίο, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Ευριδίκη Παπαδοπούλου στη Σκιάθο;

Οι καλλονές βρέθηκαν στο όμορφο νησί για βουτιές και για να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο σε ένα από τα πιο in στέκια του.

Ο λόγος για το beach bar “La isla Τsougrias” ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Μπέου, υιού του Αχιλλέα Μπέου Δημάρχου Βόλου, που ήρθε να δώσει μια νέα δυναμική στη διασκέδαση της Σκιάθου. Μετά την δεκαετή δραστηριότητα του ως Dj και τις μουσικές σπουδές του στην Ουάσινγκτον, ο Νίκος Μπέος αποφάσισε να επενδύσει στην ελληνική διασκέδαση δημιουργώντας ένα σύγχρονο luxury θέρετρο με μεσογειακή κουζίνα και γήινο design, υπό τις κατευθυντήριες της Exterior Designer Κατερίνας Αποστολάκη, που δημιουργούν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με την σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η χρυσή άμμος και τα κρυστάλλινα νερά μαγνητίζουν κάθε επισκέπτη, ανάμεσά τους και πολλούς Έλληνες stars, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο σεΐχης του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργός του Εμιράτου Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε με την περίφημη θαλαμηγό του “Al Mirqab”, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα mega-yachts ανά την υφήλιο, τον επίγειο παράδεισο των Σποράδων.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved