Φουρέιρα - Μποτία: Αχώριστοι μετά την επανασύνδεσή τους! Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα επόμενα σχέδια!
Gossip Cam

Φουρέιρα - Μποτία: Αχώριστοι μετά την επανασύνδεσή τους! Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα επόμενα σχέδια!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μετά την επανασύνδεσή τους είναι αχώριστοι και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό προχώρησαν μαζί στην αγορά σπιτιού στη Βάρκιζα το οποίο και θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε μαζί με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Με casual look και την Ελένη Φουρέιρα να τραβά τα βλέμματα των περαστικών καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν άβαφτη, ήταν εκθαμβωτική, οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κεντρικό δρόμο της περιοχής όπου συχνάζουν τελευταία μετά και την απόφασή τους να κατοικήσουν στα νότια προάστια κάτω από την ίδια στέγη.

Mετά από ένα διάλειμμα στη σχέση τους το ζευγάρι είναι και πάλι αχώριστο και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Ισπανός αμυντικός που μόλις ανάρρωσε από έναν τραυματισμό, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους συγκατοικώντας στο νέο τους σπίτι στη Βάρκιζα ενώ όπως επιμένουν πολλά δημοσιεύματα τελευταία, σχεδιάζουν τον γάμο τους!

Δείτε τον Αλμπέρτο με την Ελένη να βολτάρουν στην Γλυφάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved