Βίκυ Κάβουρα: Ανήμερα των γενεθλίων της γιόρτασε λανσάροντας τη νέα της σειρά με μαγιό!
Gossip Cam

Βίκυ Κάβουρα: Ανήμερα των γενεθλίων της γιόρτασε λανσάροντας τη νέα της σειρά με μαγιό!

Η Βίκυ Κάβουρα χθες το βράδυ, με ένα εντυπωσιακό πάρτι, γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της και συγχρόνως παρουσίασε τη νέα συλλογή μαγιό που φέρουν την υπογραφή της. 

Στο γνωστό bar - restaurant Voe Athens, πραγματοποιήθηκε το launch party της Βίκυς Κάβουρα για την παρουσίαση της νέας της Swimwear Collection “I-CRAB”, σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 33ων γενεθλίων της.

Η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, μέσα στους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν και πραγματοποίησε το πρώτο της φαντασμαγορικό launch party με απόλυτη επιτυχία, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας αισιόδοξης περιόδου για την ίδια.

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρών στο λαμπερό event και να ευχηθεί στην αγαπημένη ηθοποιό και πλέον σχεδιάστρια τόσο για τα γενέθλιά της, όσο και για το νέο της ξεκίνημα. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο αγαπημένο στέκι των Νοτίων Προαστίων, είδαν από κοντά τη νέα συλλογή μαγιό και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ το εορταστικό mood της βραδιάς απογείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ένα εκρηκτικό Dj Show.

Το μέλημα της Βίκυς Κάβουρα, όπως τόνισε και η ίδια, είναι είναι να κάνει όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους, αναδεικνύοντας κάθε φορά τα δυνατά τους σημεία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved