Το τελευταίο  «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη! Ανείπωτη θλίψη για τους οικείους του!
Gossip Cam

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη! Ανείπωτη θλίψη για τους οικείους του!

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Βασίλη Τοκάκη, γνωστού επικοινωνιολόγου και αδελφού του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη, μετά τον θάνατό του. 

Σήμερα, φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τού είπαν το τελευταίο «αντίο» σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα.

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν μόλις 44 χρονών και άφησε πίσω του δύο παιδιά που φυσικά θα τον θυμούνται με αγάπη για όσο καιρό κατάφεραν να τον ζήσουν και να τον αγαπήσουν.

Ο αδελφός του, ο γνωστός ηθοποιός Θάνος Τοκάκης είχε αποκαλύψει μόλις πριν από λίγο καιρό τη σοβαρή ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε το 2019.

Ο ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο αδελφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τότε οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ήταν φίλος τους ο Βασίλης και ότι γνώριζαν για την περιπέτεια υγείας του.

Τότε ο Θάνος Τοκάκης είπε: «Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε ο αδελφός του με τίτλο «Άνοιξη μυαλού».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις στο facebook, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο» και υπογράμμισε: «είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο».

Σήμερα, στο Κοιμητήριο Γλυφάδας έμοιαζαν με τραγικές φιγούρες όλα τα μέλη της οικογένειάς του καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τόσο πρόωρο χαμό του.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης και γνωστοί πολιτικοί που γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του όπως ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Πατούλης αλλά και η Νόνη Δούνια.

Δείτε φωτογραφίες από το κοιμητήριο Γλυφάδας την ώρα της κηδείας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved