Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στη Μύκονο
Gossip Cam

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στη Μύκονο

Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στην Μύκονο, τόπος καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη!

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο του νησιού, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (και για το θρησκευτικό τους γάμο, που μετά από δυο αναβολές που πήρε πέρσι λόγω covid 19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους), τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού!
Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου, θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους!


Η νύφη , που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου, «Straight razor way» δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του ! Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δηλώναν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη αλλά και λίγα δικά τους άτομα!
Μετά τον γάμο, είχε προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού, να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα!

Δείτε τις φωτογραφίες του γάμου τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved