Δανάη Μιχαλάκη: Βραδινή θεατρική έξοδος, τρεις εβδομάδες πριν ντυθεί νυφούλα!
Gossip Cam

Δανάη Μιχαλάκη: Βραδινή θεατρική έξοδος, τρεις εβδομάδες πριν ντυθεί νυφούλα!

Τρεις εβδομάδες πριν ντυθεί νύφη στο πλευρό του επίσης ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη έκανε βραδινή έξοδο και μάλιστα μόνη. 

Η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, χθες το βράδυ βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση Αντιγόνη, του Σοφοκλή όπου πρωταγωνιστεί η πολύ καλή της φίλη, επίσης πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν γίνει φίλες μέσα από τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες και έτσι ήταν αδύνατον να μην απολαύσει η Δανάη Μιχαλάκη τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη επί σκηνής.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η παράσταση, η τηλεοπτική Δρόσω έσπευσε στα παρασκήνια για να συγχαρεί την καλή της φίλη και φυσικά όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς της όμορφης αυτής δουλειάς.

Να θυμίσουμε ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στις 9 Αυγούστου στη Σύρο, όπου βρίσκεται το πατρικό της όμορφης ηθοποιού. Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από μερικές μέρες και ήδη το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πιο όμορφη μέρα της κοινής του ζωής.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο της ηθοποιού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved