Γιώργος Θεοφάνους: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες!
Gossip Cam

Γιώργος Θεοφάνους: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες!

Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες πέρασε ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Μαζί με τη σύζυγό του Βίλλυ και τα παιδιά τους, θέλησαν να απολαύσουν ένα πρώτο μέρος διακοπών τους στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού που ενδείκνυται για σύντομες εξορμήσεις κοντά στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών σε χαλαρές στιγμές του, ανάμεσα στα παιδιά του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Οι γιοι τους και οι κόρες του έχουν πλέον μεγαλώσει πολύ και ήταν φυσικό να μονοπωλήσουν για λίγο το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, όπως βέβαια και η σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους η οποία αν και απλά ντυμένη, έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ με ένα απλό τζιν και ένα t shirt.

Όσο για τον Γιώργο Θεοφάνους, είναι πλέον απόλυτα καλά στην υγεία του μετά και το ατύχημα που είχε στο χέρι του πριν από μήνες και το οποίο του στοίχισε ιδιαίτερα ψυχολογικά αφού δεν μπορούσε να παίζει το αγαπημένο του πιάνο για αρκετό καιρό. Πλέον όμως είναι απόλυτα καλά και απολαμβάνει τις πρώτες χαλαρές διακοπές του με την οικογένειά του που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, μαζί πάντα με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved