Λαμπερές παρουσίες, κομψές εμφανίσεις και χαμόγελα στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο!
Gossip Cam

Λαμπερές παρουσίες, κομψές εμφανίσεις και χαμόγελα στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο!

Η καλύτερη οικοδέσποινα αποδείχτηκε χθες το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη δεξίωση για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Κοινωνίας των Πολιτών, υγειονομικούς, αντιστασιακούς, αλλά και ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες, όπως η Μάγδα Φύσσα, η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου διεξήχθη χθες, στις 8:00 το βράδυ, η δεξίωση για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές, αντιστασιακούς, εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας. Είχαν προσκληθεί διευθυντές ΜΕΘ Covid, λοιμωξιολόγοι από την Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, γιατροί από τα ακριτικά μας νησιά, γιατροί, νοσηλευτές και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τα εμβολιαστικά κέντρα και εθελοντές αιμοδότες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επέλεξε προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Κοινωνίας των Πολιτών. Επιστήμονες που αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής.

Επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οινοποιούς, βιοτέχνες και αγρότες. Καθηγητές σχολείων από την ενδοχώρα και τα ακριτικά μας νησιά, οι οποίοι δοκιμάστηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αθλητές αλλά και πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στις πιο κομψές παρουσίες ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Σμαράγδα Καρύδη αλλά και η Κάτια Δανδουλάκη ενώ τα βλέμματα έκλεψαν για λίγο η Έλενα Ράπτη με τη ροζ τουαλέτα της αλλά και η Σία Κοσιώνη η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα σε μαύρο χρώμα. Το παρών επίσης έδωσαν πολύ γνωστές κυρίες της ενημέρωσης και φυσικά γνωστοί δημοσιογράφοι αλλά και αθλητές.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved