Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο! Η έκπληξη της Κεφαλά και η εντυπωσιακή τούρτα
Gossip Cam

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο! Η έκπληξη της Κεφαλά και η εντυπωσιακή τούρτα

Γενέθλια με άρωμα Μυκόνου γιόρτασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι χθες το βράδυ παρουσία της καλής της φίλης Χριστίνας Κεφαλά

Η πρώην παίκτρια του Survivor η οποία έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο παιχνίδι, γιόρτασε τα γενέθλια της στο μεξικανικό εστιατόριο της Χριστίνας Παππά στη Μύκονο, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και ιατρικό κλάδο όπως ο Δημήτρης Κοντός, διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής και αποκατάστασης στη ΜΕΘ και ο κομμωτής Νικος Σκιντζής ενώ από την παρέα της στον Άγιο Δομίνικο, μόνο η Χριστίνα Κεφαλά κατάφερε να είναι παρούσα στο πάρτι της μιας και οι υπόλοιποι, αν και καλεσμένοι, είτε βρίσκονται ήδη σε διακοπές σε άλλα μέρη της χώρας μας είτε είχαν υποχρεώσεις.

Μάλιστα, η Χριστίνα έκανε «έκπληξη» την εντυπωσιακή τούρτα στην Ελίζαμπεθ και όταν την εμφάνισε μπροστά της, τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά»!

Η τριώροφη τούρτα είχε άρωμα από “Survivor” καθώς είχε ως θέμα της τα αγωνίσματα όπου πήρε τα πρωτιά η όμορφη Ελίζαμπεθ στην διάσημη ομάδα, όπως το αγώνισμα της δύναμης με την περιστροφική δοκό με τους κουβάδες και άλλες εντυπωσιακές κατασκευές! Το πιο επιτυχημένο όμως στην τούρτα ήταν το "ομοίωμα" της Ελίζαμπεθ από ζαχαρόπαστα! Η γοητευτική δημοσιογράφος και επιχειρηματίας έδειχνε πολύ χαρούμενη και φυσικά το διασκέδασε με την ψυχή της σε μία τόσο όμορφη προσωπική της στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved