Γιώργος Αγγελόπουλος: Τέσσερα χρόνια μετά το Survivor και οι κοιλιακοί του είναι ακόμα στη θέση τους
Gossip Cam

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τέσσερα χρόνια μετά το Survivor και οι κοιλιακοί του είναι ακόμα στη θέση τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor 1, συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις παρόλο που ήδη έχουν περάσει 4 χρόνια από τη νίκη του.

Ο αγαπημένος μας Ντάνος, βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι στο νησί του, τη Σκιάθο και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ενώ και οι επώνυμοι που έχουν περάσει από εκεί μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παραμένει καλογυμνασμένος, με τους κοιλιακούς του να βρίσκονται εκεί που ήταν όταν τους βλέπαμε στην τηλεόραση, αλλά και κούκλος!

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει στο Καλό μεσημεράκι:

«Είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για το αστυνομικό θρίλερ αλλά δεν είμαι εγώ σε θέση να πω κάτι ακόμη. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, στην ουσία έχουμε συμφωνήσει με τον σεναριογράφο. Αυτή τη στιγμή συζητάμε το πού θα γίνει. Η υποκριτική είναι ένα πολύ βαθύ επάγγελμα που με τη συναναστροφή μου κατάλαβα ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Σέβομαι πολύ περισσότερο τους ηθοποιούς. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα γίνει η σειρά. Είδα πολύ λίγο Survivor φέτος. Είναι μια άλλη εκδοχή με περισσότερο reality. Σίγουρα κάθε Survivor εξαρτάται από τους παίκτες και από το casting. Εγώ το έζησα περισσότερο αγωνιστικό. Σίγουρα ήμασταν πιο αυθόρμητοι που αυτό διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Είχαν δει το 2 και το 3, οι παίκτες που έμπαιναν σίγουρα έλεγαν κάποια πράγματα απ’ έξω, χάθηκε ο αυθορμητισμός. Αν γινόταν All Star και μου γινόταν πρόταση δεν είναι και τόσο εύκολο να ξαναπάω γιατί το έζησα πολύ έντονα».

Δείτε τις νέες του φωτό στην παραλία στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved