Ηλίας Βρεττός: Το κορμί της συντρόφου του απλά... δεν υπάρχει! Δείτε τους μαζί σε παραλία της Νάξου!
Gossip Cam

Ηλίας Βρεττός: Το κορμί της συντρόφου του απλά... δεν υπάρχει! Δείτε τους μαζί σε παραλία της Νάξου!

Ένα υπέροχο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι φαίνεται να ήταν το φετινό για τον Ηλία Βρεττό που μαζί με τη σύντροφό του Αναστασία Δεληγιάννη "όργωσαν" το Αιγαίο. 

Μία τους είδαμε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο να απολαμβάνουν τις βουτιές του και πρόσφατα τούς τσακώσαμε να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία της Νάξου.

Και στα στιγμιότυπα που πήραμε στα χέρια μας ήταν αδύνατον να μην σταθούμε για λίγο στο αψεγάδιαστο κορμί της γυμνάστριας συντρόφου του την ώρα που μαζί με τον τραγουδιστή έπαιζαν ρακέτες. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή και με τέλειες αναλογίες!

Ο Ηλίας Βρεττός εδώ και δυόμιση χρόνια έχει μία υπέροχη σχέση με την Αναστασία και μάιλστα είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2Night Show για τη σχέση του αυτή.

«Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι' αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά, εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά…», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός στον Γρηγόρη.

Και φυσικά δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε το ζευγάρι να κάνει τα σχέδιά του πραγματικότητα καθώς απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές μαζί.

Δείτε τους στις πρόσφατες διακοπές τους στη Νάξο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved