Πρώην παίκτρια του My Style Rocks και μαμά 8χρονου αγοριού αναστάτωσε τη Ρόδο με τις εμφανίσεις της!
Gossip Cam

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks και μαμά 8χρονου αγοριού αναστάτωσε τη Ρόδο με τις εμφανίσεις της!

Την καλύτερη φάση της ζωής της δείχνει να περνάει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks καθώς δεν είναι μόνο σε πολύ καλή φόρμα αλλά είναι και πολύ ερωτευμένη! 

Αυτό τουλάχιστον ψιθυρίζεται έντονα τις τελευταίες μέρες με τις φήμες να τη θέλουν στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή Νικηφόρου. Ο λόγος για την Έλλη Γελεβεσάκη η οποία έχει τέλειες αναλογίες, εντυπωσιακό στυλ και σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η όμορφη influencer εθεάθη στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου Rodos Palace στη Ρόδο να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.

Φορώντας ένα πραγματικά πολύ θηλυκό ολόσωμο μαγιό δεν θα μπορούσε να αφήσει... ασυγκίνητο τον φωτογραφικό φακό που την απαθανάτισε πιο σέξι από ποτέ.

Το εντυπωσιακό με την Έλλη Γελεβεσάκη είναι πως πέρα από το πολύ κομψό στυλ της, είναι και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο έχει αποκτήσει με το μοντέλο και επιχειρηματία Γιώργο Μανίκα. Παρά την εγκυμοσύνη και τη γέννα, η Έλλη κατάφερε όχι μόνο να χάσει τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν. Και σίγουρα έχει πολλά μυστικά ομορφιάς για αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπουμε σε κάθε εμφάνισή της με μαγιό.

Όσο για τη σχέση της με τον Νικηφόρο, παρ' όλο που είναι πολλοί όσοι επιμένουν πως είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή, η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Δείτε την στην gallery στην εντυπωσιακή εμφάνισή της στο νησί των Ιπποτών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved