Το αδιαχώρητο στο Ηρώδειο για την παράσταση Μπέζου-Χειλάκη!
Gossip Cam

Το αδιαχώρητο στο Ηρώδειο για την παράσταση Μπέζου-Χειλάκη!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στη σκιά της Ακρόπολης από τον κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει την παράσταση "Οθέλλος". 

Τον παράφορο έρωτα κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα της εποχής, την προδοσία, την εκδίκηση, τη ζήλια και το μύχιο φόβο για το ξένο πραγματεύεται η αριστουργηματική τραγωδία και ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που θέλησαν να παρακολουθήσουν την παράσταση που σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης (και πρωταγωνιστεί) με τον Μανώλη Δούνια και στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Γιάννη Μπέζο αλλά και πολλούς ακόμα εκλεκτούς ηθοποιούς της χώρας μας. Ανάμεσά τους οι Μ. Αλικάκη, Κ. Κορωναίος, Αλ. Βάρθης, Μ. Γραβάνη, Κ. Γαβαλάς, Κρις Ραντάνοφ, Μ. Δούνιας, Ελ. Κοντογεώργη, Ν. Τσιμάρας.

Η βραδιά φυσικά ήταν ξεχωριστή λόγω των λαμπερών καλλιτεχνών που παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Ανάμεσά τους ο πάντα σε πολύ καλή διάθεση Αλέξης Γεωργούλης, η Ευγενία Δημητροπούλου, οι σύζυγοι των πρωταγωνιστών, Ναταλία Τσαλίκη και Αθηνά Μαξίμου, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Γιούλικα Σκαφίδα που συνοδευόταν από τη μητέρα της αλλά και η Σάσα Σταμάτη η οποία στο τέλος της παράστασης έσπευσε να βγάλει selfie με τον Γιάννη Μπέζο.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved