Χαμός στα backstage της φωτογράφισης της Κατερίνας Ζαρίφη και ήμασταν εκεί!
Gossip Cam

Χαμός στα backstage της φωτογράφισης της Κατερίνας Ζαρίφη και ήμασταν εκεί!

Έτοιμη για τον πρώτο θεατρικό μονόλογο της καριέρας της είναι η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη γι' αυτό. 

Η παρουσιάστρια η οποία έχει μεγάλο μεράκι για τον χώρο της υποκριτικής φέτος το φθινόπωρο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της θεατρικά και σε ένα δύσκολο είδος, τον μονόλογο. Πρόκειται για τον ξεκαρδιστικό μονόλογο «Cavewoman», της Έμμα Πίρσον που θα ανεβαίνει από τις 25 Οκτωβρίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία φέτος τον χειμώνα θα τρέχει και δεν θα φτάνει επαγγελματικά αφού θα τη δούμε και τηλεοπτικά στο MEGA στην σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» με τη Μαρία Λεκάκη, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς, πριν από μερικές μέρες έκανε τη φωτογράφιση για την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Και φυσικά, η ατμόσφαιρα στα backstage της φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη με την ίδια την Κατερίνα να χαρίζει απλόχερα γέλιο στους συνεργάτες της, ειδικά όταν ντύθηκε... γυναίκα των σπηλαίων για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση θα είναι κάθε Δευτέρα στις 19:00 και Τρίτη στις 20:00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Αρκεί μόνο να δείτε τις φωτογραφίες στην gallery και θα καταλάβετε πάρα πολλά για το τι πραγματικά συνέβη στη συγκεκριμένη φωτογράφιση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved