Λάουρα Νάργες: Την έχετε δει με μπικίνι μετά την απώλεια 13 κιλών; Η εμφάνιση που αναστάτωσε τη Ρόδο
Gossip Cam

Λάουρα Νάργες: Την έχετε δει με μπικίνι μετά την απώλεια 13 κιλών; Η εμφάνιση που αναστάτωσε τη Ρόδο

Η Λάουρα Νάργες εδώ και λίγο καιρό διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και το κορμί που πάντα ήθελε και φυσικά το απολαμβάνει τώρα που μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και να είναι πάντα όμορφη και κομψή!

Πάντως στη Ρόδο που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός με ένα πολύ ωραίο αλλά και άκρως αποκαλυπτικό animal print μπικίνι, η Λάουρα άναψε... φωτιές που δεν έσβηναν με τίποτα!

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor απαθανατίστηκε σε χαλαρές στιγμές της στο Rodos Palace, στο χώρο της πισίνας, να απολαμβάνει τον ήλιο και δροσιστικές βουτιές.

Ερωτευμένη εδώ και λίγο καιρό με τον Χρήστο Σαντικάϊ η Λάουρα δείχνει να περνάει φέτος ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της. Χαλαρή, ευδιάθετη και κυρίως ευτυχισμένη.

Η ίδια είχε μιλήσει παλιότερα για το πώς έχασε τα 13 κιλά σε 1,5 μήνα: «Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε ''έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο''. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.»!

Η Λάουρα Νάργιες είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying για το βάρος της και στο παρελθόν είχε ξεσπάσει δημόσια για το ίδιο θέμα, αναφέροντας τα εξής:

«Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς.
Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα #bodyshaming», είχε γράψει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved