Άγριες Μέλισσες και Jean Paul Gaultier: Στο θέατρο για τον Προμηθέα Δεσμώτη με τον Στάνκογλου!
Gossip Cam

Άγριες Μέλισσες και Jean Paul Gaultier: Στο θέατρο για τον Προμηθέα Δεσμώτη με τον Στάνκογλου!

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέκος Συσσοβίτης και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης μάγεψαν με τις ερμηνείες τους στο θέατρο Πέτρας

Στην αγαπημένη του Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται εδώ και χρόνια, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier και θέλησε να απολαύσει την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης που ανέβηκε στο θέατρο Πέτρας χθες το βράδυ.

Ο Γάλλος μόδιστρος έδειξε να απολαμβάνει το θέαμα ενώ αμέσως μετά το τέλος της παράστασης έσπευσε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συντελεστές, ανάμεσά τους τον πρωταγωνιστή Γιάννη Στάνκογλου.

Την ξεχωριστή παράσταση όμως, η οποία αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία, απόλαυσε και μεγάλο μέρος του καστ των Άγριων Μελισσών μιας και ο Γιάννης Στάνκογλου, μετά τη συμμετοχή του στη σειρά έχει δημιουργήσει δυνατές φιλίες.

Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με το θέατρο πάντα στο επίκεντρο. Οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες που παρακολούθησαν την παράσταση, έσπευσαν αργότερα στα παρασκήνια για να συγχαρούν έναν προς έναν προσωπικά τους συντελεστές για την πολύ καλή δουλειά τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved