Το ατελείωτο καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου! Σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της στη Μύκονο!
Gossip Cam

Το ατελείωτο καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου! Σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της στη Μύκονο!

Μπορεί πλέον να βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο και μάλιστα να πηγαίνουμε προς τα μέσα του μήνα, όμως η Αθηνά Οικονομάκου δεν λέει να αποχωριστεί το φετινό καλοκαίρι. 

Είναι η εποχή του χρόνου που λατρεύει και επίσης το καλοκαίρι που μας αποχαιρετά είναι και ένα από τα ωραιότερα της ζωής της μιας και υποδέχτηκε το τέταρτο μέλος της οικογένειάς της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, γεγονός που το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό για εκείνη.

Και μπορεί πλέον όλοι σιγά σιγά να επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας μετά από διακοπές, όμως η όμορφη ηθοποιός και νέα μανούλα δεν λέει να αποχωριστεί το καλοκαιράκι της.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού την απαθανάτισε σε ουκ ολίγους προορισμούς να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Από τις πιο αγαπημένες της μέρες όμως σίγουρα είναι στη Μύκονο, ένα νησί που λατρεύει.

Εκεί την απαθανάτισε ξανά προ ημερών και ο φωτογραφικός φακός, σε μία από τις τελευταίες της εξορμήσεις στην παραλία για βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Μαζί της, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος με τον οποίο εθεάθησαν να απολαμβάνουν το κρασί τους καθώς είχαν αφεθεί στα χάδια του ήλιου στην ξαπλώστρα τους. Αυτή τη φορά δηλαδή χωρίς παιδικά κλάματα και τρέξιμο πίσω από πιτσιρίκια καθώς προφανώς είχαν προνοήσει να αφήσουν σε καλά χέρια τα δυο τους παιδιά.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved