Π. Ευαγγελόπουλος: Τι κι αν έχει περάσει τα 55; Κυκλοφορεί γοητευτικός και στιλάτος (exclusive pics)
Gossip Cam

Π. Ευαγγελόπουλος: Τι κι αν έχει περάσει τα 55; Κυκλοφορεί γοητευτικός και στιλάτος (exclusive pics)

Στο θέατρο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης (23/9).

Ο αγαπημένος και δημοφιλής ηθοποιός, βρέθηκε στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά προκειμένου να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση «Καραϊσκάκης ο παρεξηγημένος ήρωας» στην οποία παίζουν μεταξύ άλλων, η Φιλίτσα Καλογεράκου, ο Κώστας Αρζόγλου κ.α.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο τηρώντας όλα τα μέτρα και δεν αποχωρίστηκε στιγμή τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Μπορεί να είναι 59 ετών όμως παραμένει γοητευτικός και στιλάτος, ενώ στο θέατρο δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος!

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είχε πολύ καιρό να απαθανατιστεί από τον φακό μας και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο όπου τον είχαμε δει στο θέατρο Αθηνά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η θηλιά».

Να θυμίσουμε πως ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αγαπημένες σειρές και μία από αυτές ήταν «Το ρετιρέ».

Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Και εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο κόσμος εξακολουθεί να βλέπει ξανά και ξανά τη σειρά, όσες φορές κι αν έχει προβληθεί. Όταν ξεκινούσαμε το Ρετιρέ δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα παιζόταν με επιτυχία τριάντα χρόνια μετά, όπως και ούτε όταν άρχιζε το Έλα στη θέση μου ότι τελικά θα παρέμενε στον τηλεοπτικό αέρα επί πέντε χρόνια».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved