Πετρετζίκης - Παπαμιχαήλ: Ο υπέροχος στολισμός για τον γάμο τους και τη βάφτιση του γιου τους
Gossip Cam

Πετρετζίκης - Παπαμιχαήλ: Ο υπέροχος στολισμός για τον γάμο τους και τη βάφτιση του γιου τους

Πολλά να γράφτηκαν και να ειπώθηκαν για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του γιου τους.

Η αποκάλυψη του γάμου του πρώτου Έλληνα Master Chef έγινε από το προφίλ της Soula Glamourous στο instagram πριν λίγες μέρες η οποία είχε γράψει πως ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια».

Όπως ακούσαμε σήμερα στο Mega Καλημέρα: «Ο γάμος τους λοιπόν γίνεται σήμερα στις 11:30 και θα ακολουθήσει η βάφτιση του γιου τους που θα πάρει το όνομα, Αχιλλέας και ρεπόρτερ της εκπομπής βρίσκεται ήδη στο κτήμα που θα γίνουν τα δύο μυστήρια».

Γράφτηκε μέχρι και ότι ο γάμος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη όμως φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στο κτήμα και στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον στολισμό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved