Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χαλαρή βόλτα στο εμπορικό κέντρο με τον... άντρα της ζωής της! (photos)
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χαλαρή βόλτα στο εμπορικό κέντρο με τον... άντρα της ζωής της! (photos)

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι μία πολυάσχολη εργαζόμενη γυναίκα, όμως πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας βρίσκει χρόνο για να τον περνάει με τα παιδιά της. 

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" όμως μόνο με τον γιο της Γιάννη. Οι δύο κόρες της προφανώς, ως μεγαλύτερες, είχαν υποχρεώσεις και έτσι η ευτυχισμένη μαμά είπε να απολαύσει τη βόλτα της με τον μικρούλη της.

Μαμά και γιος έκαναν βόλτα στα μαγαζιά, περπάτησαν για αρκετή ώρα, έκαναν τα ψώνια τους και έδειχναν να περνούν πολύ ωραία.

Ο μικρούλης ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Απρίλιο του 2018, ολοκλήρωσε την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχοντας φυσικά πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό.

Η Νάγια και η Μαίρη, οι κόρες τους μαζί με τον μικρό Γιάννη είναι η μεγαλύτερη ευτυχία που θα μπορούσαν να μοιράζονται οι δυο τους. Ειδικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει παραδεχτεί πολλές φορές σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της πως η οικογένεια είναι για εκείνη σε πρώτο πλάνο στη ζωή της.

Γι' αυτό και οι οικογενειακές στιγμές που βιώνει με τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι ό,τι πολυτιμότερο για την ίδια. Όμως μία χαλαρή βόλτα με τον μικρούλη της στο εμπορικό κέντρο για ψώνια.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες μαμάς και γιου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved