Γιώργος Ρουμελιώτης-Χρύσα Καλπάκη: Τρυφερά φιλιά σε βραδινή τους έξοδο!
Gossip Cam

Γιώργος Ρουμελιώτης-Χρύσα Καλπάκη: Τρυφερά φιλιά σε βραδινή τους έξοδο!

O δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης και η Χρύσα Καλπάκη είναι το νέο ζευγάρι της πόλης και μάλλον είναι... ασυγκράτητο!

Εθεάθησαν σε δημόσια εμφάνισή τους στο θέατρο Άλσος όπου έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί.

Το χαμόγελό τους άλλωστε την ώρα της άφιξής τους και του ξαφνικού τετ α τετ τους με τους φωτογραφικούς φακούς μαρτύρησε το πόσο ευτυχισμένοι είναι και οι δυο.

Οι δυο τους ήταν φίλοι εδώ και χρόνια όμως προσφάτως τούς προέκυψε κάτι παραπάνω και είπαν να ενδώσουν στην έλξη που προφανώς ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Αρέσει και στους δύο η φύση, το καλοκαίρι και οι εξορμήσεις σε όμορφα μέρη δίπλα στη θάλασσα και κάνουν μαζί πολλά πράγματα που αρέσουν και στους δύο.

Μπορεί για τη Χρύσα Καλπάκη ο χωρισμός με τον ηθοποιό σύζυγό της, Ιωσήφ Μαρινάκη να ήταν "βελούδινος" και οι δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις ακόμα και σήμερα, όμως προσφάτως ήρθε ένας νέος έρωτας να τη συνεπάρει.

Το βράδυ της εξόδου τους στο θέατρο Άλσος, όταν τα φώτα έσβησαν για το θέαμα που θα παρακολοθούσαν, οι δύο ερωτευμένοι ήρθαν κοντά και άρχισαν τις τρυφερότητες μεταξύ τους ανταλλάσσοντας συχνά φιλιά και αγκαλιές.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved