Έλλη Στάη: Ενθουσιασμένη που περιμένει το δεύτερο εγγονάκι της! Σε έξοδο με τον γιο και τη νύφη της
Gossip Cam

Έλλη Στάη: Ενθουσιασμένη που περιμένει το δεύτερο εγγονάκι της! Σε έξοδο με τον γιο και τη νύφη της

Η Έλλη Στάη ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει το δεύτερο εγγονάκι της αγκαλιά! 

Η νύφη της, σύζυγος του μοναχογιού της Μάρκου Κατσίμη, η Φαίη Κουτζούκου περιμένει το δεύτερο παιδί της και η χαρά της οικογένειας, δεν περιγράφεται.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν μαθαίναμε ότι η Έλλη Στάη γινόταν για πρώτη φορά γιαγιά, αποκτώντας έναν κούκλο και υγιέστατο εγγονό.

«Ο εγγονός μου ο Δημήτρης είναι ότι πιο ωραίο μου έχει συμβεί, οπότε να μην τον διεκδικώ; Όχι το κρατάω, το διεκδικώ να το κάνω. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου και τρεις θα έλεγα» είχε πει η ευτυχής γιαγιά λίγους μήνες μετά τον ερχομό του μπόμπιρα. Φαντάζεστε λοιπόν τώρα που έρχεται και το δεύτερο μωρό στην οικογένεια και η ίδια θα αναλάβει ακόμα πιο ενεργό δράση.

Η σιδηρά κυριά της ενημέρωσης, προσφάτως σε τηλεοπτικές της δηλώσεις αποκάλυψε πως ο κύκλος της παρουσίασης των δελτιων ειδήσεων έκλεισε για εκείνην, ενώ δεν θα έλεγε όχι σε μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι στην τηλεόραση. Δεν μου λείπει. Αυτά που έκανα πάντως έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Οι ειδήσεις έκλεισαν τον κύκλο τους, ήταν ένας τεράστιος κύκλος αυτός".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Δεν θέλω πια κάθε ημέρα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ανοιχτός σε όλα, θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά εξαρτάται γιατί ψυχαγωγία μιλάμε".

Η Έλλη Στάη μαζί με τον γιο και την έγκυο νύφη της εθεάθησαν προσφάτως σε έξοδό τους στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έδειχναν και οι τρεις πολύ χαρούμενοι μιας και πλησιάζει ο καιρός για τον ερχομό του μωρού.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved