Σασμός: Δανάη Παππά: Η τηλεοπτική Θοδώρα είναι μία χαρά στα προσωπικά της και έχουμε αποδείξεις!
Gossip Cam

Σασμός: Δανάη Παππά: Η τηλεοπτική Θοδώρα είναι μία χαρά στα προσωπικά της και έχουμε αποδείξεις!

Μπορεί στη σειρά Σασμός, η Θοδώρα, κατά κόσμον Δανάη Παππά να "μοιράζεται" μεταξύ δύο ανδρών, όμως στην προσωπική της ζωή, είναι πολύ ευτυχισμένη, στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη

Η Θοδώρα, αν και αρραβωνιάστηκε με τον πολύ μεγαλύτερό της σε ηλικία Γιώργη άρχισε να φλερτάρει και πάλι με τον Πετρή, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.

Στην προσωπική της ζωή όμως, η Δανάη Παππά μόνο ασταθής δεν είναι συναισθηματικά αφού είναι ερωτευμένη από το 2019 με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα η σχέση τους δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους και την έναρξη του ειδυλλίου τους αποφάσισαν να ζουν και κάτω από την ίδια στέγη.

Έτσι, απολαμβάνουν μέχρι και σήμερα ευτυχιμένοι την καθημερινότητά τους κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον.

Το καλοκαίρι που πέρασε, έδειξαν να απολαμβάνουν τις πιο ερωτικές τους διακοπές, δείχνοντας να βιώνουν στον μέγιστο βαθμό τον έρωτά τους που κρατάει αμείωτο, σαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε έξοδό του στο Θέατρο Άλσος και έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι.

Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved